Conservamus

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Steun ons

Steun dit project

U heeft nu alle kaarten in handen om direct bij dit ambitieus renovatieproject betrokken te worden. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden om mee te werken aan de totstandkoming van de noodzakelijke restauratie, geraamd op 60.000.000 Euro.

Lid worden
Ook U kan uw steentje bijdragen aan dit renovatieproject door lid te worden van de vzw Conservamus en een jaarlijks lidmaatschap te betalen.

Word nu lid: registreer u en selecteer vervolgens het juiste lidmaatschap !
Of stort meteen op het rekeningnummer van de vzw Conservamus IBAN: BE47 7512 0296 6880.

Mecenas worden
Financieel bijdragen door een gift ten voordele van het renovatie- en restauratieproject is eveneens mogelijk. Dankzij de projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting die haar medewerking verleent aan het project, zijn giften vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar (art. 104 WIB 92).

Giften zijn welkom op rekeningnummer IBAN: BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met de vermelding “L82220 – Conservamus”.

Dankzij uw gift kunnen we ons blijven inzetten voor de renovatie en de restauratie van de gebouwen van het Koninklijk Conservatorium.

Aan onze mecenassen bieden we graag een aantal voordelen:

  • membership van de vzw Conservamus
  • plaatsen voor het jaarlijkse Galaconcert en/of voor de walking dinner
  • vrijkaarten voor de concerten die door de twee conservatoria worden georganiseerd

Klik in het menu op Word lid of op Mecenas. Op de tabel zijn de verschillende formules tot in detail uitgewerkt.

Uiteraard geven we u graag meer uitleg mocht u nog vragen hebben ! We blijven steeds bereikbaar op het nummer +32 486 08 25 02 of per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Organiseer evenementen 
U houdt van muziek? U bent geïnteresseerd in architectuur? Of gewoonweg fan van cultuur? U kwam misschien al honderden keren voorbij het Koninklijk Conservatorium, zonder het ooit te bezoeken ? Er zijn echter mogelijkheden legio om kennis te maken met dit uniek gebouw. Waarom niet eens een muzikale rondleiding proberen, een bezoekje brengen aan de grootste muziekbibliotheek van Europa? Of nog, zelf een activiteit organiseren, geheel op maat van u of uw bedrijf? Ideeën genoeg om een onvergetelijke happening te organiseren.

Neem contact met ons op ! We verheugen ons u te ontmoeten.

Red het Conservatorium met Conservamus !