Conservamus

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Steun ons

Steun dit project

Ontdek hier de verschillende mogelijkheden waarop ook u kan meewerken aan de totstandkoming van dit ambitieuze maar noodzakelijke renovatieproject geraamd op 50.000.000 Euro. Uiteraard staan wij geheel te uwer beschikking voor vragen met betrekking tot het project en de sponsoring, aarzel dus niet ons te contacteren.

Lid worden
Ook U kan uw steentje bijdragen aan dit renovatieproject door lid te worden van de vzw Conservamus en een jaarlijks lidmaatschap te betalen.

Word nu lid: registeer u en selecteer vervolgens het juiste lidmaatschap.
Of stort meteen op het rekeningnummer van de vzw Conservamus 751-2029668-80 (IBAN: BE 47751202966880)

 

Doe een gift
Financieel bijdragen door een gift ten voordele van het renovatie- en restauratieproject is eveneens mogelijk. Dankzij de projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting die haar medewerking verleent aan het project, zijn giften vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar (art. 104 WIB 92). Stortingen zijn mogelijk op rekeningnummer 000-0000004-04 van de Koning Boudewijnstichting met de vermelding “L82220 – Conservamus”. IBAN: BE10000000000404 en BIC: BPOTBEB1. Of surf naar http://www.kbs-frb.be en doe een gift online.  Gelieve de volgende projectrekening te selecteren: "Brussel: Conservamus".

 

Sinds 1 juli 2012 zijn nieuwe mecenaatformules van toepassing.

Om fiscaal aftrekbaar te zijn, moet een gift aan een aantal precieze voorwaarden voeldoen. Zo bijvoorbeeld moeten de bedragen die op de rekening van Conservamus bij de Koning Boudewijnstichting gestort worden vrij zijn van elke vorm van tegenprestatie.

Toch willen we onze mecenassen onze oprechte dank betuigen en willen we u nog meer en nog dichter bij het project van Conservamus betrekken. Daarom stellen we u een steunformule voor in twee onafhankelijke luiken.

VERANDERING IN ONZE MECENAATFORMULES

Enerzijds verzoeken we u een gift te doen die u recht geeft op een fiscaal attest. Anderzijds vragen we u een bijdrage te storten waarmee we onze banden met u als schenker willen onderhouden en koesteren. Met beide bedragen steunt u Conservamus.

De gift staat los van de bijdrage en dient te worden overgemaakt op onze projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting op rekeningnummer 000-0000004-04 (IBAN: BE10 0000 0000 0404 en BIC: BPOTBEB1) met als vermelding « L82220 – Conservamus ».

Uw afzonderlijke bijdrage dient te worden overgemaakt op de rekening van de vzw Conservamus 751-2029668-80 (IBAN: BE47 7512 0296 6880) met als vermelding « bijdrage ».

Dankzij uw gift kunnen we ons blijven inzetten voor de renovatie en de restauratie van de gebouwen van het Koninklijk Conservatorium.

Dankzij uw bijdrage die wij u los van uw gift vragen te storten, bieden we u graag een aantal voordelen aan:

- membership van de vzw Conservamus

- plaatsen voor het jaarlijkse Galaconcert en/of voor de walking dinner

- vrijkaarten voor de concerten die door de twee conservatoria worden georganiseerd

Op de volgende pagina vindt u een tabel waar alle verschillende formules tot in detail worden uitgewerkt. Uiteraard geven we u graag meer uitleg mocht u nog vragen hebben ! We blijven steeds bereikbaar op het nummer +32 486 08 25 02 of per mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Plaatsen voor het Galaconcert en voor de walking dinner kunnen apart gereserveerd worden. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

 

Wordt mecenas or corporate sponsor.  Klik op de link en lees wat we u aanbieden!

 


Organiseer evenementen 
U houdt van muziek? U bent geïnteresseerd in architectuur? Of gewoonweg fan van cultuur? U kwam misschien al honderden keren voorbij het Koninklijk Conservatorium, zonder het ooit te bezoeken ? Er zijn echter mogelijkheden legio om kennis te maken met dit uniek gebouw. Waarom niet eens een muzikale rondleiding proberen, een bezoekje brengen aan de grootste muziekbibliotheek van Europa? Of nog, zelf een activiteit organiseren, geheel op maat van u of uw bedrijf? Ideeën genoeg om een onvergetelijke happening te organiseren.